nieuwsbrief #3

Wij willen jullie als eerst graag uitnodigen om bij onze testdag op de motorcrossbaan te Westerbork te komen kijken! Dit is as. Zaterdag 10 maart 2018 vanaf 10 uur tot ongeveer 12 uur,  hier zijn wij met onze hele team aanwezig. Ook gaan wij hier de auto testen, we zullen verschillende controles uit gaan voeren aan de auto, tevens is de service truck aanwezig. Er wordt een klein bivak opgebouwd om in de sfeer te komen.

Verder wil ik jullie graag een kleine samenvatting geven van wat er afgelopen weken is gebeurd.

We heb 25 januari de open dag gehad van het Drenthe College dit was van onze kant een groot succes, we hebben veel mensen kunnen vertellen over ons project wat natuurlijk weer een stukje promotie is!

Verder willen wij alle sponsoren en club van 50 leden bedanken die hier aanwezig waren met ons! Vlak na de open dag hebben we de definitieve teamindeling gekregen: van de 13 leerlingen moesten er 5 uitgekozen worden. Deze 5 jongens hebben allemaal hun eigen taak in Marokko waar ze verantwoordelijk voor zijn.

Hierbij wil ik u voorstellen aan:

Vanaf links boven: Tomek, Gijs, Julian, Jasper, Rinus,

Vanaf Linksonder : Mark, Randy, Chris

 

De taak verdeling is als volg gemaakt:

Tomek: onderstel, hier bij moet je denken aan het controleren en of vervangen van delen van de ophanging zoals veren en schokdempers

Gijs: verantwoordelijk voor de indeling en voorraad van de vrachtwagen, zoals reserve onderdelen, speciaal gereedschap etc.

Julian: motor en aandrijflijn, zoals het al wordt gezegd de motor onder, maar ook de koppeling voor en achter differentieel.

Jasper: media en elektro:  belangrijkste taken zijn om te zorgen dat de buiten wereld op de hoogte gehouden wordt, maar ook dat al het elektro in de auto voor elkaar is en blijft.

Rinus: vrachtwagen chauffeur, bivak manager

Mark: leraar en tevens eind verantwoordelijke.

Randy: navigator

Chris: leraar en coureur 

Nu de auto verder klaar is, gaan we de auto volgende week wrappen in samenwerking met tint2go. Het resultaat wordt natuurlijk gedeeld op onze facebookpagina, website