Aftellen is begonnen!

Deze week de rally auto voor de laatste keer getest voordat we naar Marokko gaan, dit konden we mooi combineren op de vermogens bank op school, zodat we ook gelijk konden kijken hoeveel Nm koppel en hoeveel PK onze 3.2l v6 nou op kon brengen.

We zijn ‘s ochtends eerst begonnen met de laatste puntjes op de i te zetten. Alles nog een keer controleren op speling, lekkages en of alles vast zit. Na alles gecontroleerd te hebben ging de auto op de vermogensbank.

Jammer genoeg kregen we geen snelheid signaal van de rollen in de vermogensbank waardoor we geen vermogenstest konden doen. Wel hebben we de auto aan de tand kunnen voelen door flink wat vermogen te vragen en goed gas te geven. Ook konden we op deze manier testen of de elektrische fan goed werkt en genoeg koeling geeft, doordat je geen rijwind hebt wat normaal gesproken koeling geeft.

Nu zijn ook de laatste spullen in de rally auto gemonteerd zoals sleeplintbak, banden aflaat systeem, extra vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof, remvloeistof en water. Alleen de terra trip (digitale kilometerteller) moet nog gekalibreerd worden.

Ook zit de auto bijna in zijn nieuwe jasje. De laatste stickers worden er op geplakt. Als het helemaal klaar is ziet u de foto’s op de website, facebook en Instagram verschijnen.