Het Project

Het project Morocco Desert Challenge is in 2018 ontstaan. Docent Chris Lanting van het TT-Instituut kwam met het idee om deel te nemen aan de Morocco Desert Challenge, als examenopdracht. Afgelopen twee jaar heeft het TT-Instituut Rally Team ook de rally uitgereden. Nu, is het voorstel om de Morocco Desert Challenge opnieuw te gaan rijden met de nieuwe examenklas. 

Ook dit jaar waren de studenten direct enthousiast. Dezelfde dag liet onze docent de rallywagen en servicetruck zien waarmee wij gaan rijden. Op dat moment realiseerden wij ons, dat we de rally écht graag willen gaan rijden. Nadat er een foto met de klas en de auto was gemaakt, werden er al allerlei ideeën opgedaan om het project nog beter te laten verlopen dan vorig jaar. 

In de dagen daarop hebben we de klas verdeeld in verschillende categorieën / werkgroepen. De ene werkgroep prepareert de motor en aandrijflijn, terwijl een andere werkgroep ervoor zorgt dat het interieur weer verbeterd wordt ten opzichte van vorig jaar. Ook zijn er weer studenten bezig met de media en sponsoring.  

 

De klas bestaat uit twaalf studenten. Er kunnen er helaas maar vijf mee naar Marokko. Wilt u meer lezen over het team klik dan op het kopje ‘Het Team