Een drukke maar geslaagde week!

Afgelopen week hebben wij de kans gekregen om een inhaalslag te maken, aangezien wij allemaal schoolvakantie hadden en dus niet naar stage hoefde, alleen zaten wij met 1 probleem, waar konden wij deze week bezig, aangezien de werkplaats op school dicht is was dat geen optie. Toen Rinus ( eigenaar EDS) hier lucht van kreeg was het probleem direct opgelost. We kregen de mogelijkheid om in Beilen bij EDS in de werkplaats aan het werk te gaan.

Maandag, eerst maar begonnen met alles op te schrijven wat er moet gebeuren voordat we kunnen gaan test rijden, van belangrijkste boven aan naar iets minder belangrijk onder aan. al met al waren het maar 2 a4tjes vol… dus maar direct aan de slag, geen tijd om er over na te denken of we dat wel gingen redden deze week.

Wat we zo wel hebben gedaan deze week;

Antennes plaatsen voor Sentinel en gps
Distributieriem vervangen
Spatlappen monteren
Alle bouten van het onderstel en stuur inrichting na trekken en gemerkt met zegellak om makkelijk te kunnen controleren of ze los trillen.
Bodemplaat maken en monteren
Druklager van de versnellingsbak  goed gezet.
Verder hebben we de laatste spullen in de auto geplaatst, zoals een schep, jerrycans, brandblussers, gereedschapskist en een compressor.

Dit waren voornamelijk de grotere dingen, verder waren er nog veel kleine afwerk puntjes die net zo belangrijk waren als de grotere klussen, zo moesten er nog veel kabels afgedekt worden en goed geïsoleerd in verband met mogelijke slijtage waardoor kortsluiting veroorzaakt kan worden.

Na deze drukke maar geslaagde week zijn er nog maar een paar dingen die moeten gebeuren wat voornamelijk afwerking is,  zo moeten wij de torsie vering voor nog afstellen en de auto uitlijnen, Banden rek op de auto ambulance monteren, Testen op de vermogens bank en ook staat er binnen kort een testdag op de planning!, waar en wanneer dat gaat gebeuren wordt nog bekend gemaakt. hou daarom de website en onze facebook pagina in de gaten!